Sing Thai Massage

Helend voor lichaam en geest!
Geniet van het leven - Sabai sabai - Enjoy life

Tarieven

Traditional Thai Massage

Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage in diverse yogaposities gebracht. Men wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse. Olie komt er niet aan te pas. De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. Ledematen worden gestrekt en uitgerekt, de rug gebogen tot een soepele kromming. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, en deficiënties langs de energielijnen te weg te werken. Vergeleken met traditionele Chinese geneeskunde, die gericht gebruik maakt van acupunctuur om de druk te manipuleren, stimuleert de Thaise massage weliswaar dezelfde punten maar met een helende aanraking. Daarom zijn de punten aan minder spanning onderhevig, en de levensenergie krijgt gelegenheid om vrij te bewegen. Samen met het beïnvloeden van het energetische aspect, werkt men ook aan het fysieke lichaam. Beginnend bij de voeten en voortschrijdend tot het hoofd, zal het lichaam van de cliënt worden bewogen, losgemaakt en uitgerekt. De combinatie van energetische en fysieke aspecten is uniek aan Thaise massage. Een goede Thaise Massage duurt naargelang uw gestel 90 minuten tot 2 uur.

De prijs is 50 euro voor 1 uur, 75 euro voor 90 minuten en 100 euro voor 2 uur.

In tegenstelling tot andere massagetechnieken die enkel gericht zijn op ontspanning, helpt Thaise massage spierpijn te behandelen en stijfheid te verzachten. Het helpt je ook mentaal te ontspannen. Het verlaagt de stress, verhoogt energie, verlicht hoofdpijn, stimuleert de bloedsomloop, verbetert het bewegingsbereik!

Thaise Kruidenstempelmassage & Deep Tissue Massage

Thaise Kruidenstempelmassage is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden. Door de werking van de kruiden, de warmte en de scrubbende werking van de kruidenstempels wordt je geest ontspannen en lichaam goed gereinigd en doorbloed. Kruidenstempelmassage is ook een voorbereiding om dieper en preciezer te kunnen masseren, daarom is het ideaal om dit steeds met een Deep Tissue Massage te combineren.

Een goede Thaise Kruidenstempel & Deep Tissue Massage duurt afhankelijk van uw gestel 90 tot 120 minuten. 

De prijs is 60 euro voor 1 uur, 90 euro voor 90 minuten en 120 euro voor 2 uur.

Het verlicht chronische spier- en gewrichtspijnen, het verbetert je lichaamshouding, het verbetert de immobiliteit, het versnelt genezing van blessures, ook rug-, schouder en nekproblemen worden verlicht.

Thaise Oliemassage

Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd. Veel mensen vinden deze massage prettiger dan een massage met druk en knijptechnieken.
Niettemin lijkt deze massage wel iets op de Traditionele Thaise Massage.
Door het gebruik van olie met natuurzuivere etherische bestanddelen heeft deze behandeling een dubbele ontspannende werking.Een goede Thaise Oliemassage duurt 1 uur tot 90 minuten (afhankelijk van uw gestel).

De prijs is 50 euro voor 1 uur, 75 euro voor 90 minuten en 100 euro voor 2 uur.

Thaise Oliemassage is goed voor het activeren van de lymfeklieren en de bloeddoorstroming te verbeteren.

Thaise Voetmassage

Een Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam zou activeren. De massage wordt opgebouwd met massage van het onderbeen, manuele massage van de voet en het gebruik van een massagestokje. Door acupressuur met een massagestokje uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden de organen gestimuleerd. De massage wordt vaak als aangenaam ervaren. Sommige mensen voelen tintelingen en prikkels. In sommige gevallen kan een (lichte) pijnprikkel voelbaar zijn wat zou wijzen op een blokkade van de energiestroom. Door deze punten zacht te drukken en te masseren zou een blokkade worden verminderd of opgeheven. Een goede voetmassage duurt ongeveer 60 minuten.

De prijs is 50 euro voor 1 uur.

Het verbetert de bloedcirculatie van de organen en zorgt voor een stabielere voethouding en een beter energiegevoel.

Gelieve altijd te melden wanneer je zwanger bent of een kankerpatiënt bent, een hoge bloeddruk, diabetes, lever, hart-of nierproblemen of osteoporose hebt. Ook breuken en operaties in de laatste 6 maanden voor de massage dienen gemeld te worden. Dit vraagt namelijk een aanpassing van de massage.

Geen erotiek!