Traditionele Thaïse massage

Harmonie in evenwicht

Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage in diverse yogaposities gebracht. Men wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse. Olie komt er niet aan te pas. De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. Ledematen worden gestrekt en uitgerekt, de rug gebogen tot een soepele kromming.

De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, en deficiënties langs de energielijnen te weg te werken. Vergeleken met traditionele Chinese geneeskunde, die gericht gebruik maakt van acupunctuur om de druk te manipuleren, stimuleert de Thaise massage weliswaar dezelfde punten maar met een helende aanraking. Daarom zijn de punten aan minder spanning onderhevig, en de levensenergie krijgt gelegenheid om vrij te bewegen

Samen met het beïnvloeden van het energetische aspect, werkt men ook aan het fysieke lichaam. Beginnend bij de voeten en voortschrijdend tot het hoofd, zal het lichaam van de cliënt worden bewogen, losgemaakt en uitgerekt. De combinatie van energetische en fysieke aspecten is uniek aan Thaise massage. Een goede Thaise Massage duurt naargelang uw gestel 90 minuten tot 2 uur.

In tegenstelling tot andere massagetechnieken die enkel gericht zijn op ontspanning, helpt Thaise massage spierpijn te behandelen en stijfheid te verzachten. Het helpt je ook mentaal te ontspannen. Het verlaagt de stress, verhoogt energie, verlicht hoofdpijn, stimuleert de bloedsomloop, verbetert het bewegingsbereik!

prijs

Under construction……you can find the prices at the “Reserveren” button.